AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini ziyarete gitmek

Kahve falında birini ziyarete gitmek

Kahve falında birini ziyarete gitmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında birini ziyarete gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neşeli bir şekilde tüm sıkıntılarını size anlatıp, ardından düzeltmeniz için çevrenizde dolaşmaya başlayabilirler.

Kahve falında arkadaş ziyaretine gitmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşu ziyaretine gitmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek ziyaretine gitmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, nimet bolluğu yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında hapse ziyarete gitmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, zor bir durumda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ziyarete gidip dua etmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına alamet eder.

Kahve falında mezarlık ziyaretine gitmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, iyi şartlarda yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hastaneye hasta ziyaretine gitmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını ziyarete gitmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir