AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek ziyaretine gitmek

Kahve falında bebek ziyaretine gitmek

Kahve falında bebek ziyaretine gitmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, zorlukların bir anda biteceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek ziyaretine gitmek gördüyseniz:

  • Sizin için vazgeçilmez olan kişilerden ayrılabilir ya da fikren uzak kalabilirsiniz.

Kahve falında bebek ziyaretine gitmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa ziyarete gitmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev ziyaretine gitmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapishane ziyaretine gitmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birini ziyarete gitmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezara ziyarete gitmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastaneye ziyarete gitmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında hacı ziyaretine gitmek insanlar tarafından sevileceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir