AnaSayfa / Genel / Kahve falında ziyarete gidip dua etmek

Kahve falında ziyarete gidip dua etmek

Kahve falında ziyarete gidip dua etmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, geçmişi unutup geleceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına rivayet eder.

Kahve falında ziyarete gidip dua etmek gördüyseniz:

  • Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında ziyarete gidip dua etmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ziyarette dua ettiğini görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya delalettir.

Kahve falında ziyarete dua etmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker ziyaretine gitmek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını ziyarete gitmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine işarettir.

Kahve falında birini ziyarete gitmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hapishane ziyaretine gitmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında türbe ziyaretine gitmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir