AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını ziyarete gitmek

Kahve falında arkadaşını ziyarete gitmek

Kahve falında arkadaşını ziyarete gitmek kötü gününü de paylaşacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, yüzünün kızaracağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını ziyarete gitmek gördüyseniz:

  • Yeni gireceğiniz ilişkiler fazla uzun ömürlü olmayacak, istikrar sağlayamayacaksınız.

Kahve falında arkadaşını ziyarete gitmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaş ziyaretine gitmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine alamet eder.

Kahve falında komşu ziyaretine gitmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, aile içinde husumet gelişeceğine yorulur.

Kahve falında ev ziyaretine gitmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında türbe ziyaretine gitmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine yorulur.

Kahve falında hastane ziyaretine gitmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ziyarete gidip dua etmek çok hayırlı haberler alacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayram ziyaretine gitmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir