AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu ziyaretine gitmek

Kahve falında komşu ziyaretine gitmek

Kahve falında komşu ziyaretine gitmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşu ziyaretine gitmek gördüyseniz:

  • Sürekli şikayet eden veya sizi geçmeye çalışan kişileri durdurmaya muktedir olabilirsiniz.

Kahve falında komşu ziyaretine gitmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine inanılır.

Kahve falında komşuyu ziyaret etmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, talihinizin artacağına rivayet eder.

Kahve falında komşu ziyareti görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastaneye ziyarete gitmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında hapse ziyarete gitmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev ziyaretine gitmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında hapishaneye ziyarete gitmek sevindirici haberler alınacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında hastane ziyaretine gitmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir