AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapse ziyarete gitmek

Kahve falında hapse ziyarete gitmek

Kahve falında hapse ziyarete gitmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında hapse ziyarete gitmek gördüyseniz:

  • Analitik zekanız diğerlerinden çok daha iyi çalışıyor.

Kahve falında hapse ziyarete gitmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta ziyarete gitmek insanların hayır dualarını alacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü ziyaretine gitmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara ziyarete gitmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında hastane ziyaretine gitmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, üzüntünden sağlığından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir ziyarete gitmek fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında bebek ziyaretine gitmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığı ziyarete gitmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir