AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaş ziyaretine gitmek

Kahve falında arkadaş ziyaretine gitmek

Kahve falında arkadaş ziyaretine gitmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaş ziyaretine gitmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerdeki sorunları çözme olasılığı doğabilir.

Kahve falında arkadaşını ziyarete gitmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaş ziyaretine gitmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında taziye ziyaretine gitmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında hapishane ziyaretine gitmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker ziyaretine gitmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlık ziyaretine gitmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ziyarete gidip dilek dilemek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birini ziyarete gitmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir