AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yüksek tepede görmek

Kahve falında birini yüksek tepede görmek

Kahve falında birini yüksek tepede görmek takdir toplayacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, depresyona gireceğine alamet eder.

Kahve falında birini yüksek tepede gördüyseniz:

  • Mevcut durumlara veya isteklerinize uyum sağlayan yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir tepe görmek insanların takdirine mazhar olacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir tepede olduğunu görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir tepeden düşmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bina tepesinde olmak aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek tepede ev görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret eder.

Kahve falında en yüksek tepeye çıkmak evlatlarından hayır bulacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir tepeden bakmak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir