AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir tepe görmek

Kahve falında yüksek bir tepe görmek

Kahve falında yüksek bir tepe görmek iyi habere, kusurların ve günahların telafi edileceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir tepe gördüyseniz:

  • Elinizdeki bazı imkanlardan çevrenizin faydalanmasına izin vererek önemli artı puanlar kazanmanız olasıdır.Maddi açıdan, varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla bulunacağınız girişimlerden zarar görebilirsiniz.

Kahve falında yüksek tepeden atlamak ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek tepede olduğunu görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir ağacın tepesinde olmak Allah katında güzel mükafatlar almasına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini yüksek binanın tepesinde görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini yüksek tepede görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına işarettir.

Kahve falında çok yüksek bir tepeye çıkmak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında en yüksek tepeye çıkmak sevineceğine, adeta havalara uçacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek tepede kar görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir