AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir tepeden düşmek

Kahve falında yüksek bir tepeden düşmek

Kahve falında yüksek bir tepeden düşmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir tepeden düşmek gördüyseniz:

  • Herkesin adil oynaması gerektiği konusunda haklısınız.

Kahve falında yüksek bir tepeden düşmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine yorulur.

Kahve falında yüksek tepeden düşmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepeden suya düşmek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, eğer işsizse iş bulacağına işarettir.

Kahve falında tepeden düşmek hayal edilen eve kavuşulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında tepeden aşağıya düşmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepeden aşağı düşmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tepeden düşmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tepe üstü düşmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir