AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere atmak

Kahve falında yere atmak

Kahve falında yere atmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına işaret eder.

Kahve falında yere atmak gördüyseniz:

  • İlginç fırsatlarla karşılaştığınızda değerlendirmek istiyorsanız, bütçe yapmalısınız.

Kahve falında birini yere atmak çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, daima ona hürmet göstereceğine inanılır.

Kahve falında yere para atmak bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahı yere atmak maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeği yere atmak bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yere taş atmak yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim yere atmak yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yüzüğü yere atmak çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, daima zinde ve genç kalacağına tabir olunur.

Kahve falında parayı yere atmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir