AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yaralamak

Kahve falında birini yaralamak

Kahve falında birini yaralamak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, kararlarına saygı duyulacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında birini yaralamak gördüyseniz:

  • Yakında, romantik veya sevgi dolu ilişkiler açısından olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında insan yaralamak ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında at yaralamak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi yaralamak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına alamet eder.

Kahve falında adam yaralamak yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla yaralamak attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında birini tabancayla yaralamak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasını yaralamak kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında silahla yaralamak kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir