AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla yaralamak

Kahve falında bıçakla yaralamak

Kahve falında bıçakla yaralamak zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, muradına ereceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, daha çok çalışılacağına delalettir.

Kahve falında bıçakla yaralamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı şansınızı sorgulayabilir veya belli girişimlerde bulunmanın doğru olup olmayacağına kafa yorabilirsiniz.

Kahve falında bıçakla yaralamak çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçakla adam yaralamak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birini bıçaklayarak yaralamak aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini bıçakla yaralamak uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanını yaralamak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında kaplan yaralamak çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında silahla adam yaralamak büyük bir ferahlama yaşayacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında at yaralamak çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir