AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yara bere içinde görmek

Kahve falında birini yara bere içinde görmek

Kahve falında birini yara bere içinde görmek kazancını çoğaltacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, başarıların artacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında birini yara bere içinde gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya yavaşlatan ilişkilerinizde gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekiyor.

Kahve falında birini yara bere içinde görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine yorulur.

Kahve falında yüzünü yara bere içinde görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini yara bere içinde görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yara bere görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında asker beresi takmak parasal olarak bir kriz yaşanacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker beresi görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine işarettir.

Kahve falında bere eldiven görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz atkı bere görmek zorlukların kolayca aşılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir