AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker beresi görmek

Kahve falında asker beresi görmek

Kahve falında asker beresi görmek ortaklarla aranın bozulacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına işarettir.

Kahve falında asker beresi gördüyseniz:

  • Yeni ortamlara katılırken dikkatli olun.

Kahve falında asker beresi görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker beresi takmak anne duasının açılacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında bere görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında atkı ve bere görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah bere görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında siyah bere takmak binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi bere görmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz atkı bere görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir