AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini üniformalı görmek

Kahve falında birini üniformalı görmek

Kahve falında birini üniformalı görmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına işaret eder.

Kahve falında birini üniformalı gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanızla zor bir durum yaşayabilirsiniz, duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında askeri üniforma giymek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında üniformalı askerler görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında polis üniforması giymek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı üniforma giymek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini üniformalı görmek Allah’a dua edeceğine, saygı göreceğine inanılır.

Kahve falında eşini üniformalı görmek büyük bir başarının elde edileceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini üniformalı görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üniformalı polis görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir