AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniformalı askerler görmek

Kahve falında üniformalı askerler görmek

Kahve falında üniformalı askerler görmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, resmi bir göreve getirileceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üniformalı askerler gördüyseniz:

  • Mevcut borçlar ya da maddi anlamda bağlayıcı olaylar bir anlamda özgür davranmanızı zorlaştırıyor olabilir.

Kahve falında üniformalı askerler görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz üniformalı asker görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına işarettir.

Kahve falında mavi üniformalı asker görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine işaret eder.

Kahve falında üniformalı asker görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine delalettir.

Kahve falında üniformalı asker olmak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, müjdeli bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil üniformalı asker görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine yorulur.

Kahve falında birini üniformalı görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında lise üniforması giymek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, doğru adımlar atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir