AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri üniforma giymek

Kahve falında askeri üniforma giymek

Kahve falında askeri üniforma giymek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, anne babaya müjde verileceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında askeri üniforma giymek gördüyseniz:

  • İş konusunda henüz büyük bir maddi ilerleme olmasa da çok güçlü olacağınız bir konuma girebilirsiniz.

Kahve falında askeri üniforma giymek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine delalettir.

Kahve falında askeri üniformalı birini görmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lise üniforması giymek sıkıntılarının hafifleyeceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üniforma giydiğini görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında polis üniforması giydiğini görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı üniforma giymek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında polis üniforma giymek saygınlık kazanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polis üniforması giymek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir