AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini üniformalı görmek

Kahve falında kendini üniformalı görmek

Kahve falında kendini üniformalı görmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, başarılarının düşeceğine, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kendini üniformalı gördüyseniz:

  • Üst üste gelen kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalacaksınız.

Kahve falında üniformalı subay görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yağmur yağmamasına işaret eder.

Kahve falında beyaz üniforma giymek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına delalet eder.

Kahve falında üniformalı görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi üniformalı asker görmek yakında başlayacak aşk macerasına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına alamet eder.

Kahve falında iş üniforması giymek iş ve mekan değiştireceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil üniforma görmek düşünmeden hareket edeceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini üniformalı görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza işaret eder.

Kahve falında üniformalı asker olmak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir