AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı üniforma giymek

Kahve falında kırmızı üniforma giymek

Kahve falında kırmızı üniforma giymek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı üniforma giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilirler.

Kahve falında kırmızı üniforma giymek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı üniforma görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında polis üniforması giydiğini görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz üniforma giymek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine delalettir.

Kahve falında iş üniforması giymek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına inanılır.

Kahve falında deniz üniforması giymek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, daha güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında polis üniforması giymek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına tabir olunur.

Kahve falında lise üniforması giymek yetki ve imza sahibi olacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir