AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniformalı polis görmek

Kahve falında üniformalı polis görmek

Kahve falında üniformalı polis görmek gün sayacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına rivayet eder.

Kahve falında üniformalı polis gördüyseniz:

  • Değişmeyen bir duruma uzun vadeli bir çözüm bulabilirsiniz.

Kahve falında polis üniforma giymek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında üniformalı polis görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında polis üniforması giymek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üniformasız polis görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında polis üniforması giydiğini görmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üniformalı görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında üniformalı olmak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında mavi üniforma görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir