Kahve falında kızının tutuklandığını görmek

Kahve falında kızının tutuklandığını görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, maddi imkânlarının azalacağına, evi yoksa ev alacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kızının tutuklandığını gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, maddi durumunuzu veya belli başlı anlaşmaları ilgilendiren konularda kendinizi önemli veya ani kararlar almak zorunda hissetmemelisiniz.

Kahve falında kızının tutuklandığını görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına inanılır.

Kahve falında tutuklandığını görmek falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına inanılır.

Kahve falında yakının tutuklandığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına delalet eder.

Kahve falında mahkemede tutuklanmak geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin tutuklandığını görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında babanın tutuklandığını görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına yorulur.

Kahve falında jandarma tarafından tutuklanmak ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polisler tarafından tutuklanmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir