Kahve falında birinin tutuklandığını görmek

Kahve falında birinin tutuklandığını görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, yenileneceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin tutuklandığını gördüyseniz:

  • Anlamsız bulabileceğiniz önerileri, teklifleri veya yorumları olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tutuklanacağını görmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının tutuklandığını görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askerler tarafından tutuklanmak kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tutuklanan birini görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında polis tutuklaması görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında jandarma tarafından tutuklanmak çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, onun zamanını çalacağına tabir olunur.

Kahve falında bir başkasının tutuklandığını görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına işarettir.

Kahve falında tutuklanmış birini görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir