Kahve falında babasının tutuklandığını görmek

Kahve falında babasının tutuklandığını görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, esenliğe kavuşulacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının tutuklandığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirmeye veya bilginizi arttırmaya yönelik çalışmaların faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında babasının tutuklandığını görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına inanılır.

Kahve falında babanın tutuklandığını görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun tutuklandığını görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında tutuklanacağını görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin tutuklandığını görmek iç huzurunun yerinde olacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında asker tarafından tutuklanmak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin tutuklandığını görmek tüm arzularının yerine geleceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kızının tutuklandığını görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir