Kahve falında kocasının tutuklandığını görmek

Kahve falında kocasının tutuklandığını görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında kocasının tutuklandığını gördüyseniz:

  • Kafanızı takmayın.

Kahve falında kocanın tutuklandığını görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının tutuklandığını görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından tutuklanmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında mahkemede tutuklanmak yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına inanılır.

Kahve falında akrabanın tutuklandığını görmek hasta olacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tutuklanan birini görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında birinin tutuklandığını görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, işveren koltuğunda oturacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir