AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini top oynarken görmek

Kahve falında birini top oynarken görmek

Kahve falında birini top oynarken görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, insanlar tarafından sevileceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini top oynarken gördüyseniz:

  • Ani hareketlerde veya tepkilerde bulunmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında top oynayan birini görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine delalet eder.

Kahve falında top oynayanları görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine işaret eder.

Kahve falında kendini top oynarken görmek iyi geçim halinde kalacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunu top oynarken görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini top oynarken görmek gülüp eğleneceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine alamet eder.

Kahve falında top oynandığını görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına delalettir.

Kahve falında top oynayan insanlar görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine inanılır.

Kahve falında birini oynarken görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir