AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu top oynarken görmek

Kahve falında oğlunu top oynarken görmek

Kahve falında oğlunu top oynarken görmek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunu top oynarken gördüyseniz:

  • Kanuni, hukuksal veya duygusal kazançlar söz konusu olabilir.

Kahve falında oğlunu top oynarken görmek sıkıntılarının geçeceğine, bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında top oynayanları görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Kahve falında top oynayan insanlar görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına rivayet eder.

Kahve falında birini top oynarken görmek huzurunun bozulacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini top oynarken görmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, hastalığının düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında top oynayan birini görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında top oynandığını görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında gözü oyulmak geçim zorluğundan kurtulacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir