AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini oynarken görmek

Kahve falında birini oynarken görmek

Kahve falında birini oynarken görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, hastalıklarından kurtulacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, birlikteliğe başlayacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birini oynarken gördüyseniz:

  • Mantığınızın sesini sezgilerinizle birleştirebilirseniz büyük şeyler elde edebilirsiniz.

Kahve falında dişin oyulmasını görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, kazancının günden güne çok artacağına tabir olunur.

Kahve falında oy kullanmak bilakis malının çoğalacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında futbol oynayan birini görmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözünün oyulduğunu görmek zor zamanlar yaşayacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini oynarken görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü oynarken görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine alamet eder.

Kahve falında diş oynamasını görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında oyulmuş diş görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir