AnaSayfa / Genel / Kahve falında top oynayan insanlar görmek

Kahve falında top oynayan insanlar görmek

Kahve falında top oynayan insanlar görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında top oynayan insanlar gördüyseniz:

  • Sırlarınızı kendinize saklamalısınız.

Kahve falında top oynayan insanlar görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında birini top oynarken görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında top oynayanları görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini top oynarken görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, darlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında top oynandığını görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında top oynayan birini görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, çok kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunu top oynarken görmek hatalarından erken döneceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında düğünde oynayan insan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir