AnaSayfa / Genel / Kahve falında top oynandığını görmek

Kahve falında top oynandığını görmek

Kahve falında top oynandığını görmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, daha büyük adımlar atılacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında top oynandığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir, sosyal aktiviteler esnasında karşılaşmalar olabilir veya romantik planlar yapılabilir.

Kahve falında top oynandığını görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına delalettir.

Kahve falında birini top oynarken görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına yorulur.

Kahve falında top oynayanları görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında top oynayan birini görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini top oynarken görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalettir.

Kahve falında top oynayan insanlar görmek üzüleceğine, ağlayacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına işarettir.

Kahve falında oğlunu top oynarken görmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oyulmuş taş görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir