AnaSayfa / Genel / Kahve falında top oynayan birini görmek

Kahve falında top oynayan birini görmek

Kahve falında top oynayan birini görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, ele geçen kazancın artacağına, neşenin yerine geleceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına delalettir.

Kahve falında top oynayan birini gördüyseniz:

  • İddiacı bir yapı gösterebilirsiniz.

Kahve falında top oynandığını görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini top oynarken görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, kişinin tek başına kalacağına rivayet eder.

Kahve falında top oynayan birini görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına yorulur.

Kahve falında top oynayan insanlar görmek kısmetlerinin çoğalacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında top oynayanları görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında birini top oynarken görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, günahların af olacağına inanılır.

Kahve falında oğlunu top oynarken görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında birini oynarken görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir