AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini top oynarken görmek

Kahve falında kendini top oynarken görmek

Kahve falında kendini top oynarken görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yeni yollara girileceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini top oynarken gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi bazı şeyler saklamakla suçlayabilirler.

Kahve falında top oynayan insanlar görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına yorulur.

Kahve falında birini top oynarken görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında top oynandığını görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında top oynayan birini görmek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine inanılır.

Kahve falında kendini top oynarken görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında top oynayanları görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında oğlunu top oynarken görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini oynarken görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir