AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşe tokat atmak

Kahve falında eşe tokat atmak

Kahve falında eşe tokat atmak tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşe tokat atmak gördüyseniz:

  • Zayıf alanlar testten geçmenize neden olabilir.

Kahve falında eşine tokat atmak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşe tokat atmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kıza tokat atmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında polise tokat atmak eşe dosta yardım edileceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına tabir olunur.

Kahve falında askere tokat atmak gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine inanılır.

Kahve falında yüze tokat atmak maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sorunlarının yakında biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğe tokat atmak çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında şeytana tokat atmak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir