AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini tıraş etmek

Kahve falında birini tıraş etmek

Kahve falında birini tıraş etmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini tıraş etmek gördüyseniz:

  • İlerlemeyi durdurmamalısınız.

Kahve falında saçı tıraş etmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında bacakları tıraş etmek rızkının azalacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tıraş bıçağı görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol kıllarını tıraş etmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında göğsü tıraş etmek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bıyıkları tıraş etmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolu tıraş etmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, büyük savaşların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünü tıraş etmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir