AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacakları tıraş etmek

Kahve falında bacakları tıraş etmek

Kahve falında bacakları tıraş etmek net bir bakış açısı kazanacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında bacakları tıraş etmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızdaki kişiler iş hayatınıza engel oluyor olabilir.

Kahve falında bacakları tıraş etmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacak tıraşı yapmak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına alamet eder.

Kahve falında bacaktaki kılları tıraş etmek her türlü başarıyı elde edeceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak tüylerini tıraş etmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak kıllarını tıraş etmek yeni işlere atılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına işarettir.

Kahve falında kasık tıraşı olmak üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında vücudunu tıraş etmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında kendi saçını makineyle tıraş etmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir