AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini tesettürlü görmek

Kahve falında birini tesettürlü görmek

Kahve falında birini tesettürlü görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına tabir olunur.

Kahve falında birini tesettürlü gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda kendinizi korumalısınız, bazı zorlanmalar sözlerinizi yerine getirmenizi zorlaştırabilir.

Kahve falında beyaz tesettür görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini tesettürlü görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında kendini tesettürlü görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine alamet eder.

Kahve falında tesettür giymek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tesettüre bürünmek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tesettürlü birinin açıldığını görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında tesettür gelinlik giymek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık birini tesettürlü görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir