AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık birini tesettürlü görmek

Kahve falında açık birini tesettürlü görmek

Kahve falında açık birini tesettürlü görmek üçüncü gözünün açılacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında açık birini tesettürlü gördüyseniz:

  • Kendinizi ciddi bir krizin içinde bulabilirsiniz.

Kahve falında açık birini tesettürlü görmek ağız tadının yerinde kalacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tesettürlü birinin açıldığını görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında birinin tesettüre girdiğini görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini tesettürlü görmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının tesettüre girdiğini görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızını tesettürlü görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tesettür görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında tesettürlü gelin görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir