AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesettüre bürünmek

Kahve falında tesettüre bürünmek

Kahve falında tesettüre bürünmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında tesettüre bürünmek gördüyseniz:

  • Ne demek istediğinizi açıkça anlatabilirsiniz.

Kahve falında tesettüre bürünmek ele geçecek haram mal ve paraya, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çarşafa bürünmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işarettir.

Kahve falında beyazlara bürünmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşafa bürünmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında siyahlara bürünmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalet eder.

Kahve falında karalara bürünmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorgana bürünmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, riske atılacağına yorulur.

Kahve falında siyah çarşafa bürünmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir