AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesettür giymek

Kahve falında tesettür giymek

Kahve falında tesettür giymek bolluk ve bereket içinde olacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tesettür giymek gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yatırımlar konusunda şanslısınız.

Kahve falında tesettür gelinlik giymek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tesettür giymek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tesettür giymek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının tesettüre girdiğini görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, işlerinin çok iyi olacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin tesettüre girdiğini görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşini tesettürlü görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine yorulur.

Kahve falında tesettüre bürünmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında anneyi tesettürlü görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir