AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini telefonla aradığını görmek

Kahve falında birini telefonla aradığını görmek

Kahve falında birini telefonla aradığını görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini telefonla aradığını gördüyseniz:

  • Bazı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilir, konsantre sağlamakta güçlük çekebilirsiniz, ilişkinizde beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Kahve falında polisi telefonla aramak oldukça büyük başarılara, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin telefonla aradığını görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, kısmetli kapıların açılacağına delalettir.

Kahve falında telefonda birinin aradığını görmek ferahlık veren sözler duymaya, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin telefonla aradığını görmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi telefonla aramak yeni bir alışkanlık edinileceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonunu aramak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında telefonda birini aramak düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi telefonla aramak çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir