AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda birinin aradığını görmek

Kahve falında telefonda birinin aradığını görmek

Kahve falında telefonda birinin aradığını görmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonda birinin aradığını gördüyseniz:

  • Zorlu durumlarla uğraşmanız veya cesur denemeler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında sevdiğinin telefonla aradığını görmek şansının hep açık olacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Kahve falında polisi telefonla aramak işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birini telefonla aramak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine yorulur.

Kahve falında telefonla arkadaşını aramak başarılarının devam edeceğine, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda birinin aradığını görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına delalettir.

Kahve falında birinin telefonla aradığını görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini telefonla aradığını görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu aramak sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir