AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda birini aramak

Kahve falında telefonda birini aramak

Kahve falında telefonda birini aramak endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonda birini aramak gördüyseniz:

  • Fikir farklılıkları iş hayatınızda tartışmaları körüklüyor.

Kahve falında telefonla arkadaşını aramak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında telefonda birini aramak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, işinde itibar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi telefonla aramak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına işaret eder.

Kahve falında telefonu aramak iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonla aramak onlarla arasının açılacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında telefonla aradığını görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında birini telefonla aradığını görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, ayıplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonla polis aramak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, parasını ve malını kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir