AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin telefonla aradığını görmek

Kahve falında birinin telefonla aradığını görmek

Kahve falında birinin telefonla aradığını görmek gönlünce harcama yapmasına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, bununla yüceleceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin telefonla aradığını gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi engelleyen kişiler olabilir.

Kahve falında telefonu aramak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin telefonla aradığını görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında birinin seni telefonla aradığını görmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi telefonla aramak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin telefonla aradığını görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi telefonla aramak yeni bir çevre edinileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında telefonla arkadaşını aramak hem de hayat standartlarının yükseleceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu aramak idealist davranacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir