AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi telefonla aramak

Kahve falında sevdiğin kişiyi telefonla aramak

Kahve falında sevdiğin kişiyi telefonla aramak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, hem işinde başarılı olacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, projenin gerçekleştirileceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, fikirlerinin can bulacağına, yeniden bir araya geleceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi telefonla aramak gördüyseniz:

  • Geleceğinize yatırım yapın.

Kahve falında sevdiğin kişiyi telefonla aramak büyük üzüntüler yaşayabileceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini telefonla aramak hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin telefonla aradığını görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi aramak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin aradığını görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi aramak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin aradığını görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, aile hayatının hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiden telefon almak karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir