AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sütle yıkamak

Kahve falında birini sütle yıkamak

Kahve falında birini sütle yıkamak çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında birini sütle yıkamak gördüyseniz:

  • Maddi konularda fazla iyimser olmak veya güvenilmez kişilerle hareket etmekse, sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında birini sütle yıkamak ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalettir.

Kahve falında bebeği sütle yıkamak ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulur.

Kahve falında sütle yüz yıkamak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına delalettir.

Kahve falında saçını sütle yıkamak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında sütle el yıkamak aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına yorulur.

Kahve falında yüzünü sütle yıkamak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütle saç yıkamak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında süt emdiğini görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir