AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını sütle yıkamak

Kahve falında saçını sütle yıkamak

Kahve falında saçını sütle yıkamak kişinin yasa düşeceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hep dua edeceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işarettir.

Kahve falında saçını sütle yıkamak gördüyseniz:

  • Duygusal konular gerilim nedeni olabilir.

Kahve falında sütle saç yıkamak patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında saçını sütle yıkamak hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünü sütle yıkamak yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına delalet eder.

Kahve falında sütle yüz yıkamak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında bebeği sütle yıkamak sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birini sütle yıkamak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında sütle el yıkamak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında sütün içinde saç görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir