AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütle yüz yıkamak

Kahve falında sütle yüz yıkamak

Kahve falında sütle yüz yıkamak çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yolunun hep açık olacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütle yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Hobilerinize ayıracak pek çok zaman bulabileceksiniz.

Kahve falında yüzünü sütle yıkamak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sütle yüz yıkamak manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını sütle yıkamak rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, yokluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini sütle yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sütle saç yıkamak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında bebeği sütle yıkamak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sütle el yıkamak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüze süt sürmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir