AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği sütle yıkamak

Kahve falında bebeği sütle yıkamak

Kahve falında bebeği sütle yıkamak ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği sütle yıkamak gördüyseniz:

  • Yapmanız, halletmeniz veya bitirmeniz gereken çok sayıda işiniz, planınız veya anlaşmanız var.

Kahve falında bebeği sütle yıkamak hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünü sütle yıkamak yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını sütle yıkamak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sütle yüz yıkamak maddi anlamda çok zorlanacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında sütle el yıkamak kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sütle saç yıkamak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine işaret eder.

Kahve falında birini sütle yıkamak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğe süt sağmak sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, ruhani önderlik yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir