AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütle saç yıkamak

Kahve falında sütle saç yıkamak

Kahve falında sütle saç yıkamak başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, cesaretinin yerine geleceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, dünya malı edineceğine, helal kazanç elde edeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında sütle saç yıkamak gördüyseniz:

  • Sizi tanımayan kişiler dahi, bazı konularda üzerinize gelme konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında saçını sütle yıkamak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, dünya malına kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında sütle saç yıkamak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütle el yıkamak uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sütle yüz yıkamak şansının bir ömür yaver gideceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına delalettir.

Kahve falında yüzünü sütle yıkamak maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalet eder.

Kahve falında birini sütle yıkamak dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği sütle yıkamak bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sütün içinde saç görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir