AnaSayfa / Genel / Kahve falında sopayla kavga etmek

Kahve falında sopayla kavga etmek

Kahve falında sopayla kavga etmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, sorunların biteceğine, ticaret ehli kişi olacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sopayla kavga etmek gördüyseniz:

  • Ani patlamalar yolunda giden ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında sopayla kavga etmek ağzının tadının bozulacağına, fesada bulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çivili sopa görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eli sopalı adamlar görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına delalet eder.

Kahve falında eli sopalı adam görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eli sopalı birini görmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine delalettir.

Kahve falında golf sopası görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında birini sopayla dövmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı sopa görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir